Mar 5, 2012

Happy Monday!

A weekend start-up post on everything I love recently:

Revisiting 'Mean Girls' scenes









I badly want to describe some people as this:




One of Karen's best moments:




and my absolute favorite:


Post-It Love

Check out the girl's look at the end. Priceless.


Baby Names & Faces Book

I looove this personalized Baby Names & Faces Book. Daripada ngajarin "A itu Apel, B itu Buku" ke anak dengan buku yang kualitas ilustrasi dan kertasnya jelek, mending bikin sendiri :) Kebayang nggak sih ngajarin "A itu Ayah," dan ada muke bapake beneran? Vewy cute. A great way to familiarize your baby towards his/her extended family!

Baby Toby's book below (via Joanna Goddard) is ordered via a printing & design company (fotonya motret sendiri). But if you're crafty, of course you can easily design it yourself.










The Guardian Advert 2012 - Three Little Pigs

The 2012 advertisement for UK newspaper The Guardian, using the children's story Three Little Pigs. What happened after the Big Bad Wolf got boiled and dies? (yang lupa ceritanya boleh Google dulu ya, kakak...)


Happy Monday!

3 comments:

  1. aaa.. aku mau bikin book of Names and Faces 2012! semoga berhasiiill.. thanks Bumil!

    ReplyDelete
  2. Very very in love with the photobook idea! Sebenernya kita bisa taroh gambar apapun ya, termasuk benda-benda, yang real gitu, bukan yang cartoony hehehe. And the Three Little Pig video.... my oh my... ! Twisted, tapi keren abis! I'll watch the movie if this is the trailer! hihihi....

    ReplyDelete
  3. Nita: Goodluck Jeung Nita! Nggak sabar liat hasilnya... Kalo sakses, aku pesen desain dan printing-in yak! Kekekekek.

    Leony: Lucu banget yaaa! Soal iklannya Guardian, gue emang selalu cinta with the idea of twisting fairy tales and children's stories, because they're actually weird to begin with kalo dipikir-pikir :D

    ReplyDelete