Jan 11, 2011

Good Morning, World!

This is one of those dangerous videos that may give unpredictable effect -- it will either warm your heart and boost your spirit, or make you question yourself (again), "Kapan sih gue bisa liat dunia? Kapaaan?" frustratedly.

Anyway.

Scenes of One Morning from Around the World
shot with a Canon 5D2 and EF24mm-F2.8 lens


Go travel. Life really is too short to be wasted at your house / office, in front of the computer -- either to carry out tedious tasks from your boss, or to kill boredom from ngangon anak all day long. Jleb! Heloh! Ngomong sama kaca!

5 comments:

  1. bangeeuut. Ditunggu yang dari Makassar!

    ReplyDelete
  2. Laila, sumpah gue ke blog lo krn lg stres sama kerjaan, trus mau konsultasi & menanyakan soal rencana quitjob&travel lo itu. Tau2 entry terbarunya bginian! Blom gue tonton sih videonya, krn buffering di kantor gue bisa sewindu sendiri. Tapi pas baca "Go travel. Life is too short to be wasted at your office, in front of the computer to carry out tedious tasks from your boss" HATI INI LGS BERURAI AIR MATAAAA x(

    Ahem, maaf panjang banget ini komen. Lai, kalo lo buka kelas quitjob&travel 101, i'll be the 1st one to enroll!

    ReplyDelete
  3. Hahahaha gue sampe nggak bisa komen apa-apa, kecuali: taun ini ke Bhutan yuk *membantu nggak sih?*

    ReplyDelete
  4. dah gw kirim ya. maapkeun kalo kepanjangan... :))

    ReplyDelete