Jan 18, 2014

The Gospel of Parenthood

"When you're a stay-at-home mother you have to pretend it's really boring, but it's not. It's enriching and fulfilling, and an amazing experience. And then when you're a working mother you have to pretend that you feel guilty all day long." -- Amy Poehler

(kesel sampe ketawa karena bener banget :))) -- L)

More Gospel of Parenthood from my goddesses, Tina Fey and Amy Poehler, here.

3 comments:

  1. Ahhhh suka banget sama mereka... dan gue suka banget pas mereka kembali kepilih jadi host Golden Globe! Hihiy!

    ReplyDelete
  2. Leony: Suka banget! Saking suksesnya, diminta nge-host lagi yaaa.

    ReplyDelete
  3. As a fellow working mom, g sih udah over my guilt. I think to be a good mom, I have to be the best version of me, and buat g, itu termasuk masih pengen ada pencapaian secara karir. But, tentunya kapanpun prioritas itu adalah anak2 g. Untungnya so far, g masih bisa ngejalanin karir g dgn nitip anak2 g di rumah nyokap. Nyokap g jg former career mom yg sekarang dah pensiun is more than happy buat jd day care cucu2nya.
    Lucky me to have it both ways.
    I think to be a mom is a glorious experience, working or not. Buat g kaya mau ASI or formula. I refrained from judging, dah ngejalanin dua2nya by choice and by terpaksa.
    And I hate the term full time housewife or mom, ngga mengecilkan yg milih buat ngga kerja, tp karena buat g, biar g kerja full time, I'm also a full time mom, emang apa g trus jd part time mom?
    Heheheh sekian ranting g. BTW I love urs and leony's blog :)

    ReplyDelete